Werkwijze

Our recruitment is your solution. De juiste recruitment is geen standaardproduct maar vraagt om specialisatie. Bij TreasuryRecruiter staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. Door onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van Treasury, Risk en Cash management, Compliance en Insurance Management kunnen wij maximale toegevoegde waarde leveren bij het vinden van de juiste kandidaat die het verschil kan maken in een functie. Wij zijn professionals vol passie en ondernemerschap die elke dag bezig zijn met het maken van de beste combinatie tussen kandidaat en bedrijf.

Procedure

Het proces van werving & selectie door TreasuryRecruiter wordt naar wens van de opdrachtgever ingevuld en bestaat uit de volgende stappen:

Kennismaking

Het vertrekpunt is de opdrachtgever. Samen zullen wij in een eerste persoonlijk gesprek in kaart brengen wat de wensen en eisen zijn van de te vervullen functie. Tevens geeft dit gesprek een zo volledig mogelijk beeld van de organisatiestructuur en bedrijfscultuur. TreasuryRecruiter zoekt naar de ideale match tussen de juiste kandidaat en de bedrijfscultuur. Wij zijn ervan overtuigd dat als je eerst investeert in het leren kennen van de klant en de kandidaat, er een betere dienstverlening kan worden geboden.

Bedrijfs- en functieprofiel

TreasuryRecruiter stelt aan de hand van de gegeven informatie een bedrijfsprofiel en uitgebreid functieprofiel op. Door onze kennis en ervaring zijn wij in staat het profiel van de ideale kandidaat in kaart te brengen. Nadat het profiel is doorgenomen met de opdrachtgever en goedgekeurd, zullen wij deze gebruiken om kandidaten te gaan recruiten.

Begeleiding in het recruitmentproces

In het proces zal TreasuryRecruiter de kandidaat tot na de formele aanstelling begeleiden. Indien de kandidaten die wij hebben voorgesteld worden uitgenodigd, zullen wij bij het gehele proces betrokken blijven. Een goede en eerlijke feedback van en naar beide partijen is essentieel voor een zo optimaal mogelijke procedure.

Benaderen van kandidaten

Op basis van het zorgvuldig samengestelde bedrijfs- en functieprofiel zoekt TreasuryRecruiter actief naar kandidaten. Opleiding en ervaring van onze kandidaten zijn essentieel maar motivatie, loyaliteit en betrouwbaarheid zijn minstens zo belangrijk. Wij benaderen kandidaten die in onze portefeuille zijn opgenomen, kandidaten die reageren op de vacature en als derde mogelijkheid kunnen wij kandidaten headhunten.

Selectie en introductie

TreasuryRecruiter maakt een eerste selectie van kandidaten en zal met hen een eerste gesprek voeren. Het gesprek heeft een tweeledig karakter te weten persoonlijk en inhoudelijk. Bij het persoonlijke deel willen wij de mens achter de kandidaat leren kennen en of zijn/haar profiel past bij de bedrijfscultuur. En bij het inhoudelijke deel van het gesprek zal er gekeken worden of de kennis en ervaring aansluiten op de functie-eisen van de opdrachtgever. De kandidaten die het beste aansluiten bij het profiel en bedrijfscultuur van de opdrachtgever, stellen wij met een uitgebreide motivatie voor. Indien gewenst trekken wij de referenties van de geselecteerde kandidaten na.

Assessment

TreasuryRecruiter kan indien van toepassing erkende en onafhankelijke bureaus inschakelen tijdens de procedure.

Nazorg

TreasuryRecruiter zal na één maand van de aanstelling contact opnemen met de opdrachtgever én kandidaat om te evalueren of voor beide partijen de juiste keuze is gemaakt. De feedback die wij hiervan ontvangen is essentieel om nog beter maatwerk te kunnen leveren.